VAN GOGH'S ZONNEBLOEMEN

VAN GOGH'S ZONNEBLOEMEN

lezing Ron Dirven
18.10 2018  19.30 uur

 

Bij de gelegenheid van de tentoonstelling Rose des Vents organiseert PARK een lezing door Ron Dirven, directeur-conservator van het Vincent van GoghHuis te Zundert rondom de zonnebloemen van Van Gogh.

Dirven zal zijn licht laten schijnen op het bekende schilderij van Van Gogh en van daaruit een brug slaan naar werken in de tentoonstelling. Een aantal van de kunstenaars die deelnemen aan Rose des Vents zijn ook vertegenwoordigd in de collectie van het Vincent van GoghHuis.

Met de tentoonstelling Rose des Vents toont PARK het werk van tien kunstenaars bij wie de bloem een belangrijke rol speelt. In het werk van Marc Mulders bijvoorbeeld zien we de zonnebloem als terugkerend motief. Rose des Vents is samengesteld door Reinoud van Vught. Deelnemende kunstenaars zijn Han Klinkhamer, Michael de Kok, Marc Mulders, Allison Schulnik (US), Sam Windett (UK), Ronald Zuurmond, Jorn van Leeuwen, Ina van Zyl en Reinoud van Vught zelf.

Voor € 5,00 (inclusief 1 consumptie) kunt u deze lezing bijwonen. Aanvang 19.30 uur, de zaal is die avond vanaf 19.00 uur open. Indien U zich hiervoor wilt aanmelden stuur dan svp vóór 15 oktober een mailtje met vermelding 'reserveren 18 oktober' aan info@park013.nl