TEA WITH THE WORLD

TEA WITH THE WORLD

KOMMA #13A - performance door Helena Araújo
11.02 2022

 

Als onderdeel van het lopende tentoonstellingsproject What is this World? van Bik Van der Pol organiseert dans- en performancekunstenaar Helena Araújo, samen met geluidsontwerper Marnix Van Soom, een tea party met de wereld op vrijdag 11 februari. U bent van harte uitgenodigd om te luisteren en te versmelten met de wereld als veelvoud van stemmen. En dat alles onder het genot van een kop thee, waarbij ook voor iets te eten wordt gezorgd. Een warme en surrealistische setting vormt het decor voor een uitwisseling van verhalen, gedachten en gevoelens over de wereld waarin we leven. Samen stellen we ons voor welke andere mogelijke werelden we kunnen construeren of waar we naartoe kunnen transformeren.

Helena Araújo is een Braziliaanse dans- en performancekunstenaar die woont en werkt in Brussel. Ze interpreteert werk van anderen, creëert haar eigen werk en deelt haar praktijken via workshops. Ze schrijft ook gedichten en is onlangs begonnen met het schrijven van songteksten. Ze gelooft in het potentieel van diverse expressies en samenwerkingen, en in alles dat zichzelf voortdurend herdefinieert en ruimte maakt voor de verweving van het poëtische en het politieke. Zij werkt van 8 tot 11 februari in PARK om deze performance, in gesprek met de wereld, voor te bereiden.
Voor meer informatie over haar werk: https://www.helena-araujo.com

Tea with the world vindt plaats op vrijdag 11 februari, om 17.00 uur en om 20.00 uur, bij PARK, Wilhelminapark 53, Tilburg. Elke voorstelling duurt ongeveer 1 uur. 

De toegang is gratis. Er is een maximum van 15 personen per sessie en u kunt zich aanmelden door een e- mail te sturen naar park@bikvanderpol.net. Geef ook de voorkeurstijd aan: 17 of 20 uur. U ontvangt dan een bevestiging, en we laten het u ook weten als de sessie van uw voorkeur volgeboekt is. 

Tea with the world is een een essentieel onderdeel van What is this World?, en wordt ondersteund door DansBrabant, PARK en Bik Van der Pol.