PARK-AVOND NOAH ARENDS, ANNI MERTENS, EMIEL ZENO

PARK-AVOND NOAH ARENDS, ANNI MERTENS, EMIEL ZENO

kunstenaarsgesprek
07.12 2022

 

Op woensdag 7 december organiseert PARK een avond rond de tentoonstelling 'Promising II'. Linda Köke gaat in gesprek met de deelnemende kunstenaars Noah Arends, Anni Mertens en Emiel Zeno. Naast de centrale vraag wat het Apprentice Master project voor hen betekend heeft zal er ingegaan worden op individuele werken in de tentoonstelling. 

Noah Arends maakt sculpturen en schilderijen van textiel, gebruikmakend van collagetechnieken en beelden uit de modefotografie. Het gaat haar om het samenspel tussen het twee- en driedimensionale en tussen het natuurlijke en het kunstmatige in de wereld.
Anni Mertens werkt voornamelijk met keramiek, staal, gevonden voorwerpen én met een gezonde dosis humor. Vanuit een intuïtieve manier van werken en het spel met materiaal, maat en kleur worden afzonderlijke sculpturen vervaardigd. Eenmaal gegroepeerd vormen haar werken samen een theater van het absurde.
Emiel Zeno maakt gebruik van restmateriaal. Wat was er al en wat voegt hij toe? Wat is mooi, wat is lelijk? Wanneer is iets kunst en wanneer afval? Hij haalt informatie uit bijvoorbeeld instructievideo’s en verkeersinfrastructuur. Emiel Zeno weet je aardig in verwarring te brengen. Maar daardoor ook te boeien.

U bent van harte welkom. 

Woensdag 7 december 2022
PARK  open 19.30 uur
Gesprek 20.00 - 21.15 uur
Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken bij de bar, sluiting 22.30 uur. 
Toegang € 5,-