PARK-AVOND FIGUUR

PARK-AVOND FIGUUR

kunstenaarsgesprek
03.03 2022

LET OP: Helaas is deze activiteit geannuleerd vanwege corona van enkele deelnemers.

 

Op donderdagavond 3 maart organiseert PARK een verdiepingsavond rond de tentoonstelling FIGUUR. Deze avond worden de deelnemende kunstenaars Nina van de Ven, S. Lloyd Trumpstein en Jesse Fischer geïnterviewd door Liza Voetman. Het gesprek focust zich op de tentoonstelling, het begrip ‘figuratie’ en het Tilburgse kunstklimaat: de stad van waaruit zij allen werken en die zich 'Stad van Makers' noemt.

S. Lloyd Trumpstein maakt veelal verhalende schilderijen die een kritische knipoog bevatten en richtte samen met Jeroen de Leijer en Marjolein Schalk het kunstenaarsinitiatief Wobby.club op.

Nina van de Ven heeft een fascinatie voor attributen en symboliek uit vele culturen en de manier waarop religieuze, politieke, culturele of etnische minderheden zich uitdrukken ten overstaan van de mainstream of de macht.

Jesse Fischer geeft dromen, mensen, plaatsen, voorwerpen en herinneringen een plek in zijn werken, zij worden ingezet voor het creëren van een alternatieve, persoonlijke werkelijkheid. Na zijn afstuderen aan het AKV|St. Joost legt Fischer zich toe op dat wat hij echt belangrijk vindt: schilderen.

U bent van harte welkom. 

Donderdag 3 maart 2022
PARK open 19.30 uur
Gesprek 20.00 - 21.15 uur
Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken bij de bar, sluiting 22.30 uur 
Kosten € 5,-