Hilde Van Canneyt

Hilde Van Canneyt

tafelgesprek
13.04 2014

 

Hilde Van Canneyt vraagt talrijke kunstenaars de oren van het hoofd. Sinds 2008 publiceert ze om de twee weken een interview met een kunstenaar op haar blog hildevancanneyt.blogspot.com. Kunstenaars als Berlinde de Bruyckere, Evi Vingerling, Hans op de Beeck, Jan Fabre, Koen van den Broek (waarvan werk te zien is in Park), Luc Tuymans, Roger Raveel, Wim Delvoye en vele anderen.
De eerste 85 interviews zijn recent gebundeld in het boek ‘Hilde vraagt’ waarin de kunstenaars in hun eigen woorden vertellen wat hun drijfveren, inspiratiemomenten en omslagpunten zijn in hun leven als kunstenaar.

Deze middag zal Hilde vertellen over haar gesprekken met al deze kunstenaars en relaties leggen met de lopende expositie in PARK Nothing But Good Live.

Zondag 13 april 2014.
Park is open vanaf 12.30 uur, de presentatie begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid voor een drankje.
De entree bedraagt €4, voor vrienden is deze middag gratis. Niet-vrienden kunnen vriend worden voor slechts €15 per jaar.