FITAX 1000 ART TRADE

FITAX 1000 ART TRADE

kunstruilbeurs
02.05 2015

Tupajumi foundation

 

Graag willen we u uitnodigen voor de FITAX 1000 Art Trade op zaterdag 2 mei 2015.

De officiële opening van de ruilbeurs vindt om 19.45 uur plaats. De ruilbeurs zelf duurt tot 21.00 uur. De ruilbeurs is open voor publiek vanaf 19.45 uur. Inloop en registratie voor kunstenaars is vanaf 18.00 uur. Na afloop is gelegenheid voor een drankje.

Op 2 Mei wisselen bij PARK tientallen kunstwerken van eigenaar: de succesvolle kunstruilbeurs FITAX nodigt kunstenaars en verzamelaars uit om hun collectie te vernieuwen, aan te vullen of om juist een verzameling te beginnen.

Eerdere FITAX-beurzen vonden plaats in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Berlijn, Bergen (Noorwegen), Dresden, Haarlem & Helsinki.

De FITAX 1000 is een kunstbeurs waar kunstenaars en verzamelaars een werk met een waarde van ongeveer €1000 kunnen ruilen, zonder tussenkomst van geld.

Op 2 Mei vindt de 18e FITAX plaats bij PARK te Tilburg. Dit keer kunnen kunstwerken worden geruild met waarde van €1000,- of 2 voor kunstwerken van €500 voor 1 van €1000, etc, etc. Lees hier beneden hoe je kunt meedoen, of kom anders vanaf 19.45 uur langs als bezoeker aan de beurs.

DE REGELS

* De deelnemers zijn kunstenaar of kunstbezitter (verzamelaar).

* De te ruilen kunstwerken kunnen van eigen makelij zijn, of door een ander gemaakt.

* Deelnemers zorgen zelf voor transport naar Park.

* De kunst heeft een geschatte waarde van €1000.

* Er is niet meer dan twee kunstwerken werk per deelnemer toegestaan. Deelname aan de FITAX kost €5,- per kunstwerk (max. 2 kunstwerken), toegang voor publiek is gratis.

* Vanaf 18.00 uur kunt u zich registreren en de te ruilen werken zelf ophangen (first come, first served, gereedschap, etc, is aanwezig).

* Na het ophangen kunt u onder het genot van de door ons geschonken bubbels uw eigen preview beginnen. Tip: maak alvast een shortlist van kunst waarmee u eventueel wilt ruilen.

* Er wordt niet gehandeld vóór de of?ciële opening van rond 19.45 uur.

* Meer "regels", tips en mogelijke strategieën worden tijdens de opening nader toegelicht.

* Vanaf 19.45 uur is de beurs te bezichtigen door niet deelnemers.

* Ruilen is niet verplicht!

* Elke ruil word gemeld bij de inschrijfbalie, wij houden de ruil tussen de kandidaten bij, want elk verworven werk kan natuurlijk opnieuw geruild worden, wellicht voor een nog betere deal. En dan is het handig om te weten wie de huidige bezitter is.

* Er kan niet met geld betaald worden voor een kunstwerk.

* Na sluiting rond 21.00 uur kan er niet meer geruild worden maar nog wel geborreld.

Kijk op de website van de Tupajumi stichting voor alle verdere informatie: http://www.tupajumi.com/park/