SUMMER RESIDENCY BAS KETELAARS

SUMMER RESIDENCY BAS KETELAARS

werkperiode en expositie
10.07 2017 - 10.09 2017

Bas Ketelaars

 

Van 10 juli tot en met 26 augustus huisvest PARK gedurende 7 weken kunstenaar Bas Ketelaars.

De belangrijkste focus van PARK zijn solo- en groepstentoonstellingen van opkomende en midcareer kunstenaars. PARK wordt ook regelmatig gebruikt als productiewerkplaats. Vanaf 2017 wordt daar een artist in residence-programma voor de zomermaanden aan toegevoegd.

De open oproep voor een artist in residence-periode bij PARK resulteerde in 151 aanvragen afkomstig uit 41 landen. Wij willen alle kunstenaars bedanken voor de genomen moeite hun werk aan ons te tonen. Voor het PARK-team is dit een extra stimulans om diverse mogelijkheden voor beeldend kunstenaars te blijven bieden en verder uit te bouwen.

Dit jaar is Bas Ketelaars zomergast bij PARK. Het PARK-team keek naar een evenwichtige combinatie van een consistente praktijk, kwalitatief werk en een goed plan dat in de ruimte past. Bas Ketelaars' aanvraag was het meest overtuigend.

Hij focust op tekeningen in de ruimte, onder meer direct op de wand. Het handmatige wordt met het technische afgewisseld waarbij verschillende systemen niet zozeer tegenover elkaar worden geplaatst maar samen het beeld produceren.

Bas Ketelaars’ werkperiode loopt van 10 juli tot 26 augustus 2017. De resultaten van de werkperiode zijn te zien in een aansluitende expositie die loopt t/m zondag 10 september.

De opening vindt plaats op zaterdag 26 augustus om 16.00 uur. U bent van harte welkom.

Klik hier voor de zaalbrief.

 

In de media: