BOEK PARK 2.5

BOEK PARK 2.5

Crowdfunding TilburgvoorCultuur
08.01 2016 - 13.03 2016

 

PARK bestaat 2,5 jaar en de werkgroep wil daar graag bij stilstaan. Allereerst gaat dank uit naar allen die PARK een warm hart toedragen, dat zijn de Gemeente Tilburg, onze vrijwilligers, de kunstenaars en last but not least: u, het publiek.

PARK wil een boek maken dat deze 2,5 jaar in beeld brengt.

Het full-colour boek zal een kleine 200 pagina's tellen en verschijnt in een oplage van 600 stuks. Het wordt vormgegeven door Berry van Gerwen die al 2,5 jaar garant staat voor onze huisstijl. Elk van de 13 gerealiseerde tentoonstellingsprojecten wordt belicht met 4 pagina’s waarin concept, uitnodigingskaart en zaaloverzichten aan de orde komen. Vervolgens wordt er voor elke deelnemende kunstenaar aan het betreffende project een pagina gereserveerd waarop het in Park getoonde werk afgebeeld wordt.

Om de uitgave te realiseren hebben we uw hulp nodig.

Uiteraard ben u vrij om ons met welk bedrag dan ook te steunen. Dat kan al vanaf €10. Kijkt u svp op de site van TilburgvoorCultuur wat Park als tegenprestatie voor uw donatie in petto heeft.
Uiteraard hopen we dat U een of meerdere exemplaren van het boek 'PARK 2.5' zou willen afnemen à €30 inclusief verzendkosten. Het boek verschijnt in de loop van april.

We hopen van harte dat u dit boek mee wil helpen realiseren via de crowdfunding van TilburgvoorCultuur.
In de loop van april organiseren we een boekpresentatie waarvoor u een uitnodiging krijgt. Als u daarbij niet aanwezig kunt zijn zorgen wij ervoor dat uw eventuele bestelling naar U wordt opgestuurd.
Alvast bedankt voor uw ondersteuning.

UPDATE 21 FEBRUARI 2016:
Het streefbedrag is behaald, het boek komt er! Iedereen die bijgedragen heeft: hartelijk dank!